Κρατήσεις

Το Bekas Camping λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε χρόνο, και μπορεί να φιλοξενήσει μικρές ή μεγάλες σκηνές, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Αν θα θέλατε να σας φιλοξενήσουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα +30 27530 99930 / 41524 ή στείλτε μας e-mail.

Οι online κρατήσεις γίνονται για παραμονή μιας εβδομάδας ή περισσότερο και πληρώνονται στο ακέραιο σε περίπτωση αποχώρησης σε μικρότερο διάστημα.

Το Bekas Camping προσφέρει άνετους κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις, υποδειγματική καθαριότητα, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ελληνική κουζίνα με τοπικά προϊόντα και φρέσκο ψάρι

Τα διάσημα αρχαία θέατρα της περιοχής μας, το μεγάλο και το μικρό θέατρο της Επιδαύρου, φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι σπουδαίους έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, και αποτελούν τη βάση του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Το Bekas Camping λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε χρόνο, και μπορεί να φιλοξενήσει μικρές ή μεγάλες σκηνές, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Στις τιμές μας υπάρχουν προσφορές για εκτεταμένη παραμονή αλλά και  άλλες εκπτώσεις.