Η τοποθεσία μας

Γιαλάσι, Αρχαία Επίδαυρος

Το Bekas Camping βρίσκεται στο Γιαλάσι της Αρχαίας Επιδάυρου, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με πορτοκαλιές, λεμονιές και πεύκα. Τα πολλά και ψηλά μας δέντρα εξασφαλίζουν σκιά και δροσία για όλους του καλοκαιρινούς μήνες. Το camping εφάπτεται της ήπιας και πεντακάθαρης θάλασσας, με παραλία από βότσαλο και άμμο. 

Γύρω μας

Η εύφορη Γη της Αργολίδας

Σε λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και τον Πειραιά, βρίσκεται ο μικρός μας παράδεισος. Με κοντινές πόλεις το Ναύπλιο και το Άργος, αλλά και τον Πόρο, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, ο επισκέπτης μας εκτός από την ηρεμία που προφέρει η υπέροχη φύση της Επιδαύρου, μπορεί να επιλέξει από πλήθος εκδρομών σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία της σύγχρονης Ελλάδας, ή να ασχοληθεί με τα θαλάσσια σπορ.

Bekas Camping

Γιαλάσι
Αρχαία Επίδαυρος
Αργολίδα

Προσφέρουμε άνετους κοινόχρηστους χώρους και εγκαταστάσεις, υποδειγματική καθαριότητα, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, εξαιρετική ελληνική κουζίνα με τοπικά προϊόντα και φρέσκο ψάρι

Το Bekas Camping λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε χρόνο, και μπορεί να φιλοξενήσει μικρές ή μεγάλες σκηνές, τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Στις τιμές μας υπάρχουν προσφορές για εκτεταμένη παραμονή αλλά και  άλλες εκπτώσεις.